[Poster Request] destiaanfire – Butterfly Jungle

Butterfly Jungle_destiaanfire_melurmutia2

Well, I hope it suits your request

Kupu-kupunya cuma satu

Sebelah wajah Kai pakai topeng lucu

Jessica-nya digambarkan sebagai anak umur enam tahun

Ada monster lucu

It end up like this but still I hope you like it

Don’t forget to take out with full credit ^^

Advertisements
Categories: EXO Experience | 4 Comments

Post navigation

4 thoughts on “[Poster Request] destiaanfire – Butterfly Jungle

  1. destiaanfire

    Woaah lucu ^0^
    Aku suka . Gomawo ya eonni ^^
    besok-besok boleh request disini lagi ya?

  2. hai Lulu unni yang baik~ boleh request lagi poster yg kayak gini lagi ga? tp judulnya diganti jadi Hutan Kupu-Kupu, gimana? boleh ya? ya? ya? *aegyeo*

    • Kalo mau ubah judul dari poster yang sebelumnya gak bisa
      Aku udah nggak nyimpan format psd-nya, jadi nggak bisa diedit
      Tapi kalo memang mau desain baru boleh kok 😉
      Nunggu waiting list ya soalnya lagi too much request
      Kalo statusnya udah OPEN bisa langsung send form-nya ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: