EXO PLAYGROUP: Keep It Clean!

exo-playgroup-keep-it-clean_melurmutia

EXO PLAYGROUP:

Keep It Clean!

Author : Lulu (@melurmutia)

Main Casts : EXO member

Support Cast : Sunny as teacher

Genre : Playgroup life, Friendship, Comedy

Rating : General

Length : Oneshoot

Disclaimer : I do not own the casts. Ide murni karya author.

Synopsis : Murid-murid EXO Playgroup ikut serta membersihkan lingkungan playgroup

Go HERE to read this fanfiction

Jangan lupa komentarnya ^^

Don’t plagiarize my story!

Advertisements
Categories: Baekhyun, Chanyeol, Chen, D.O, EXO Experience, Kai, Kris, Lay, Luhan, Sehun, Suho, Tao, Xiumin | Tags: , , , | 4 Comments

Post navigation

4 thoughts on “EXO PLAYGROUP: Keep It Clean!

  1. lucu, kocak deh pokoknya… jangan bosen lanjut yah ^^

  2. Min, kok di FF ini ada bagian yang mirip sama FF Soshi Kindergarten?

    • Bagian yang mana?
      Demi Tuhan ini karangan sendiri, plot, setting, ide cerita, tulisan, struktur kalimat, titik koma, pure aku tulis sendiri
      FF soshi yang kamu maksud juga aku baru dengar sekarang dari kamu dan sumpah belum pernah baca
      EXO Playgroup-ku ada total 8 seri salah satunya ini udah terposting dari tanggal 17 Juli 2012 di exofanfiction wordpress
      Salah satunya ini http://exofanfiction.wordpress.com/2012/07/17/exo-playgroup/
      Mungkin itu cuma kebetulan karena fanfic ini sendiri terinspirasi dari Traffic Safety Song yang dinyanyikan EXO di Inkigayo dulu
      So don’t get me wrong please ;D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: